A trecut de mult epoca comunicarii cu Yahoo Messenger, desi sincer sa fiu cred ca acum 15 ani [ sau mai multi ] credeam ca nu se poate comunica fara el [ nu prea foloseam email-ul, desi ar fi trebuit ]. Azi avem de ales intre Facebook Messenger, WhatsApp si Viber. Cand stau la PC [ laptop de fapt, nu mai am un Desktop de cel putin 8 ani, sunt la al treilea portabil ] folosesc versiunea de Facebook  evident, desi ma tot atentioneaza si telefonul, un Samsung Galaxy S7 ca am mesaje – am schimbat tonul cu un latrat, sa-l deosebesc de restul telefoanelor ce bip-aie prin jur.

WhatsApp sau Viber – ce preferati atunci cand comunicati cu prietenii?

Am auzit de Viber  de mult, chiar l-am instalat si pe urma l-am sters, pentru ca nici nu am prieteni care sa-l foloseasca exclusiv, iar WhatsApp-ul face fata cu brio. Azi am pus si varianta de Desktop pentru Windows, deci pot sa scriu mai usor cand sunt acasa. A fost ok pentru ca pentru validare folosesti aplicatia web de pe mobil, de la meniul WhatsApp de pe telefon, scanezi codul si gata.

Da, e aiurea ca nu poti folosi video si audio pe calculator, dar pentrui scris, poze sau mesaj vocal e super. Deci eu nu folosesc Viber, in primul rand este enervant cum se “baga” in agenda, in rest ar fi poate ok daca nu ai avea deja o aplicatie care mege super ok. Am inteles ca la varianta desktop Viber sta mai bine, chiar poti face apeluri video si audio, dar asta e viata, eu am ales deja.

WhatsApp vs Viber

WhatsApp sau Viber – ce preferati atunci cand comunicati cu prietenii?