Ca descoperit acum doi sau trei ani servetelele umede W5 [ Glasses Wipes ] si am cumpart parca de la Kaufland cateva cutii fara sa ma uit la pret. Azi am mers sa mai iau caci se terminasera, doa ca le-am luat de la LIDL, fiind in trecere prin Arad. Cand ma uit pe bon la pret, incerdibil – 2 lei si ceva cutia [ bucata cred ca era de fapt ], asa ca ma intreb care o fi pretul corect pentru o cutie de servetele umede pentru ochelari?

W5 servetele umede pentru ochelari – pret corect

Azi a fos o zi ciudata, am luat un politist moldovean la ocazie [ din Republica Moldova ], la 90 de kilometri nu mi-a datnici sa-mi iau un covrig, in schimb am mers la farmacie sa iau niste Proposept M caci pe fetita o durea cam tare gatul. Minune, desi stiam ca sunt mai scumpe, am mai luat si niste creioane nazale – cred ca expirate, ca nu se simte nici urma de miros, in schimb am dat in total 10 lei fix – ciudat, caci precis pretul pentru o cutie depaseste 10 lei.

Revenind la pretul pentru servetelele umede W5, zic eu ca una peste alta, desi politistul si farmacista au cam tras de mine, am iesit in castig, caci din cate stiu eu W5 costa precis peste 45 de lei. Concluzia? Cateodata mai ai si noroc, chiar daca unii vor sa te “traga in piept”, daca nu ma durea umarul de la operatia de clavicula, era chiar o zi faina!