Vlad Coneschi este un roman ce a reusit sa castige 70 de medalii de aur pana la 13 ani, dintr-un total de 97! Totusi parca nu l-am vazut la Maruta, locul unde aflam despre casatorii ciudate sau ciobani care-si cauta mireasa, dar un camion mondial la robotica cui ii trebuie? Ati inteles bine sper, inca trei medalii si Vlad Coneschi ajunge la 100 de medalii in palmares, iar el nici macar buletin nu are! Oare el o fi primit o decoratie de la presedinte? Sau nu se poate asa ceva, nu este o mandrie pentru presedentie?

Vlad Coneschi a castigat 70 de medalii pana la 13 ani si 97 in total

Probabil ca daca o sa cautati pe net informatii despre Vlad Coneschi veti gasi luat ecu “copy – paste” acelasi text pe cateva ziare online, maxim un reportaj si asta e tot. Daca Pro TV nu l-au gasit pe placul lor, cei de la Antena 1 da. Asa e in tenis, daca vine unul nu mai are rost sa te inghesui si tu cu stirea, nu-i asa? Poate vede colegul Dragos Patraru si da el la Digi 24. Asta dupa ce vine din vacanta, ca de … cine nu munceste nu se odihneste!

Vlad Coneschi are profil si pe FaceBook, undeva la aproximativ 1000 de prieteni, nici nute asteptai l amai mult la un pusti de 13 ani din Slatina, nu-i asa? Ca orice pusti a inceput cu Lego si azi face roboti, merge cu ei la olimpiade si castiga premii. Nici nu pare prea complicat, nu-i asa? Satul i-a aratat recunostionta pentru meritele sale. citez”

Nu aş vrea să urmez studiile superioare în România, ţara noastră nerecompensând valorile. Spre exemplu, anul acesta de la minister la olimpiada de informatică am primit 50 de lei şi patru monezi de 50 de bani. 

Vlad Coneschi

Vlad Coneschi a castigat 70 de medalii pana la 13 ani si 97 in total