Adrian Despot si Tudor Chirila au facut acelasi liceu, au infiintat cele doua trupe in acelasi timp si uite ca acum sunt concurenti in juriul de la Vocea Romaniei 2017. Sincer sa fiu nu ma dau in vand nici dupa Vita de vie si nici dupa Vama veche – bine nu e vorba de statiunea de pe litoral ci de formatie. Ar fi culmea ca anul acesta trofeul sa fie castigat de Adrian Despot, iar Loredana – singura cu pile la Pro TV ( sotul e unul dintre stabi ) sa ramana singura fara rezultate.

Vita de vie vs Vama veche la Vocea Romaniei sau Chirila vs Despot

Nu stiu cum vi se pare sezonul 7 din Vocea Romaniei, dupa ce am avut printre jurati pe Marius Moga si pe Horia Brenciu, dar eu cred ca prima versiune de juriu era mai buna decat ultima, dar ramane se ne pronuntam la fiinal. Prin urmare am avut sapte finale, castigate de trei ori de Tudor Chirila, tot de doua ori de Horia Brenciu,  iar Smiley a castigat o singura data. Deci singurii fara niciun trofeu sunt Moga si Loredana, primul fiind de acum in imposibilitatea de a mai castiga [ in schimb a reusit la juniori ].

Va reamintim castigatirii editiilor precedente de la Vocea Romaniei: sezonul 1 – Stefan Stan, sezonul 2 – Julie Mayaya, sezonul 3 – Mihai Chitu, sezonul 4 – Tiberiu Albu, sezonul 5 – Cristina Balan si sezonul 6 – Teodora Buciu. Asa cum ziceam mai sus, Loredana Groza este singura dintre juratii cu vechime care nu a reusit sa se apropie de trofeu, de cateva ori neavand nici macar concurent in finala.

Vocea României

Vita de vie vs Vama veche la Vocea României sau Chirila vs Despot