Vasluianul Lucian Harhata a ajuns in Austraila, pentru cine nu-l cunoaste probabil ca nu inseamna nimic, dar pentru cei ce se ocupa de SEO ar putea insemna multe. Azi el se ocupa de un portofoliu de 10 sau maxim 20 de clienti si castiga bine din asta, deci se poate chiar si daca esti roman si stai in Australia. De ce nu revine el in Romania nu stiu, pentru ca munca in mediul online necesita doar internet, nu si o locatie anume – cel putin pe mine nu ma prea incurca locul unde traiesc.

Vasluianul Lucian Harhata a ajuns in Austraila si se ocupa de SEO si Social Media

Lucian Harhata a inceput afacerile in Romania, imi este neclar ce si cum a inceput, dar se pare ca dupa un succes in tara a decis sa plece si sa-si incerce norocul in Australia. Eu sincer ma bucur ca un roman reuseste sa le ia bani companiilor mari, ca traieste omeneste de pe urma muncii in IT – Promovare Social Media , etc. Poate ca va veni si ziua in car ein Roma nia se va plati mai mult de 300 – 400 de lei pentru asa ceva, dar nu ma grabesc – am ceva planuri si vreau sa vad daca le pot dezvolta asa cum cred eu ca merita.

Sa castigi jumatate de milion de dolari pe an nu este chiar usor si nici de neglijat, asa ca daca vasluianul Lucian Harhata a reusit inseamna ca poate reusi oricine, inclusiv eu sa tu. Ce-ti trebuie? Un site – sau mai multe – cu trafic organic sa zicem undeva la 5000 – 10.000 pe zi [ este un minim nu maxim sau o tinta ], o pagina sau mai multe si cateva grupuri pe FaceBook si multa imaginatie pentru a promova diverse nise. Pare simplu, dar mai greu este de facut, nu-i asa?

Lucian Harhata

Vasluianul Lucian Harhata a ajuns in Austraila si se ocupa de SEO si Social Media