Intr-o societate aflata in continua miscare, nevoia de a ne deplasa rapid este tot mai mare. Astfel, tot mai multe persoane aleg sa isi achizitioneze un automobil personal, deoarece sunt mult mai multe avantaje in detrimentul transportului in comun, a celui feroviar si chiar si in fata transportului de persoane cu autocarul.

Masinile din tarile straine s-au ieftinit foarte mult, motiv pentru care oricine isi poate cumpara o masina second-hand la cateva sute de euro. Insa situatia sensibila abia acum incepe, o masina second poate creea diverse probleme, datorita vechimii sale, sau a proastei mentenante de care a dat dovada vechiul proprietar.

Intretinerea masinii personale implica vizite regulate la un service auto autorizat si performant. Care sunt factorii care contribuie la calitatea unui service auto? In cadrul unui service auto profesional trebuie, in mod obligatoriu, sa beneficiezi de asistenta tehnica a unui personal experimentat si calificat. Intr-un oras mare, cum este Cluj Napoca, exista si numeroase service-uri auto. Este foarte greu sa ne decidem la care sa apelam, care este service-ul auto din Cluj Napoca care este corect fata de clienti, sa fie format din mecanici profesionisti care sa identifice problema fara a face constatari gresite si a cere bani la modul exagerat. Vadauto – service auto Cluj– vine in intampinarea clientilor cu servicii profesionale de service auto, itp, diagnoza computerizata, cu vasta experienta in domeniu si cu o echipa formata din oameni cu experienta, gata oricand sa satisfaca si cele mai exigente si complexe lucrari. Dar, care sunt principalele criterii de care trebuie sa tii cont in alegerea unui service auto?

Servicii eficiente si rapide. In ziua de azi, timpul este una din cele mai importante si pretioase resurse de care dispunem. Posibilitatea de ne programa in avans si de a respecta programarile, de a minimiza timpul petrecut intr-un service reprezinta unul din cele mai importante aspecte in alegerea unui service auto.

Capacitatea de a analiza si verifica starea de functionare a masinii, a principalelor componente ale acesteia, componente electronice, electrice sau mecanice este la fel de importanta, iar Vadauto nu face rabat de la aceste aspecte.

Personal calificat, inuitiv si experimentat de care dispune Vadauto – Service auto Cluj : exista cazuri in care masina are o problema tehnica mai putin obisnuita, complicata, iesita din tipar. In astfel de momente este necesara evaluarea unor tehnicieni cu o experienta vasta si un caracter intuitiv.

Experienta si personal dedicat. Angajatii unui service auto performant trebuie sa fie dedicati, motivati sa rezolve problemele tehnice intampinate de o masina in cel mai scurt timp datorita experientei acumulate de-a lungul anilor de practica.

Service auto Cluj

Vadauto – Service auto Cluj

Piese de schimb livrate intr-un timp scurt. Un service auto trebuie sa colaboreze cu importatorii auto pentru piese auto originale si aftermarket, asigurandu-se de faptul ca sunt cele mai bune si potrivite pentru masina clientului. Livrarea acestora trebuie sa fie cat mai prompta. Pentru mai multe detalii legate de service-ul auto, puteti intra in zona site-ului special dedicata : http://www.vadauto.ro/service-auto-cluj