Incet dar sigur sistemul de operare Android acapareaza piata, nu m-ar mira sa vad in curand laptopuri cu Android, ma refer aici la o chestie pe scara larga, caci asa a fost si cu Windows, la inceput o gramada de programe gratis, apoi din ce in ce mai multe cu bani, acum precum se vede Microsoft detine piata de PC-uri si laptop-uri, dar eu prevad ca in scurt timp se va schimba raportul, mai ales ca se merge pe interconectivitatea dintre telefon, tableta si telefon.

Ultima actualizare pentru sistemul de operare Android

De ce sa nu vedem in curand acelasi lucru ca la Apple si iOS? Adica toate dispozitivele cu acelasi sistem de operare, acelasi cont google, deci sa zic asa, cum e mai bine! Azi mi s-a actualizat Android-ul pe telefon, celebrul deja Samsung Galaxy S6 despre care va vorbesc de aproape doi ani. Sper sa nu mai am probleme ca data trecuta, cand am ramas cu smartphone-ul blocat si a trebuit sa apas pe trei butoane odata ca sa reporneasca [ Home + Power+ Volume UP ].

Pentru cine nu stie, sistemul de operare Android foloseste nucleul de la Linux, dar nu este o copie a acestuia, deci nu poate folosi toate aplicatiile si bibliotecile disponibile. Totusi sa speram ca in curand se va putea trece la gestionarea nativa a ferestrelor, pentru ca ajunge la un nivel mai apropiat de Windows, alfel o sa vedem in continuare tablete Samsung cu Windows 10 instalat pe ele – iar eu va zic sincer ca nu-mi place cum se misca acestea! Poate ultima versiune de Android 7.0 o sa fie mai buna decat se spune, astept cu interes sa vad cum ma va ajuta Android 7.0 Nougat, desi am auzit ceva surprinzator – va urma oare Android 8.0 Oreo?

Ultima versiune de Android