Atat sa-a facut reclama la emisiunea Uite cine danseaza sezonul I la Pro TV ncat am crezut ca o sa fie cine stie ce senzatie, macar la primul episod. Ciuciu, cucu, nada – asa ar suna in limbajul celor mai tineri. S-a mizat mult pe Andreea Marin Vs Mihaela Radulescu, ultima fiind prezentatoare iar prima membru in juriu. Nici Cabral, co-prezentator nu poti spune mare lucru despre el, decat poate ca s-a mai ingrasat, in rest – pauza.

Uite cine danseaza sezonul I la Pro TV vs Dansez pentru tine

Daca ma intrebati pe mine, seria Dansez pentru tine cu inegalabilul Stefan Banica Jr. ca prezentator facea toti banii, chiar si cu Mihai Petre in juriu, compensat de simpaticul Cornel Patrichi – fara sa mai zic de Willmark – din pacate columbianul a plecat din Romania, cel putin asa spuneau ziarele prin 2015. Unde a plecat Willmark? Evident la Las Vegas! Asa-i in tenis, pardon – in dans!

Penibil la prima emisune “Uite cine danseaza” a fost cuplul format din Oana Zavoranu si Dani Dobre, de al doilea sincer nici nu am auzit, iar de Oana credeam ca e cu fostul ei iubit mai tinerel: Alex Ashraf. Apropos, nu era cuplata cu alt tinerel? Razvan parca-l chema si era cu 14 ani mai tinerel. In fine, dansul Oanei Zavoranu si a lui Dani Dobe, pe muzica lui Michael Jackson, a fost penibil – la fel si prestatia lor, dovada ca au luat cel mai mic punctaj, mai mic decat al cuplului Sandu Lungu de 150 de kilograme si Raluca Netca! Mai zi ceva daca poti?

Uite cine danseaza

Uite cine danseaza sezonul I la Pro TV