Nu stiu cum se face dar mereu apar probleme care te fac sa ramai cu inima cat un purice, mai ales ca in cazul in care ai un telefon de nici un an de zile care costa stiti voi cat – Samsung Galaxy S6 cu 32 GB de memorie interna. Asa am patit eu azi, cand in timp ce ma uitam la un videoclip pe YouTube telefonul s-a blocat ca un pic-up vechi si nu mai raspundea la nicio comanda, in schimb scotea un sunet strident ( ca si cum se blocase melodia si mergea in bucla ).

Telefonul Samsung Galaxy S6 nu raspunde la comenzi, cum rezolv problema?

Daca telefonul vostru Samsung Galaxy S6 nu mai raspunde la comenzi aveti sansa sa-l restetati hard, apasand in acelasi timp pe tasta Home, pe butonul Power si pe Volume UP timp de peste 10 secunde. La mine a mers si am scapat de galagia care umplea camera, dar am scapam mai ales de spaima ca se va “praji” procesorul – ati vazut ca la folosire indelungata in aplicatii se cam incalzeste telefonul nostru, la chestia asta nu prea exceleaza Samsung Galaxy S6 ( inclusiv Edge ).

Acum ca am scapat de problema am sa fac un test cu jocul sa vad daca se mai blocheaza sau a fost o chestie de moment, apoi daca sunt schimbari va anunt si pe voi, sa stiti cu ce aveti de-a face. Nu e un joc prea intelgient acest Olympus Rising, ma mai ajut asa-mi omor timpul cand o astept pe sotie in masina sa vina de la shopping.

Samsung Galaxy S6 Edge

Telefonul Samsung Galaxy S6 Edge nu raspunde la comenzi