Asa cum spuneam intr-un articol mai vechi despre SEO, daca ai sti ce cauta lumea pe google ai fi un om fericit, ai sti pe ce sa-ti axezi site-ul, dar exista si o metoda destul de simpla, cunoscuta si sub denumirea de keyword hunter, pe care o poti implementa folosind doar cateva site-uri de genul ClubSeo si informatiil edin WMT ( WebMaster Tools ). Am sa va explic in continuare cum poti sa-ti cresti traficul, folosind acest mic truc, ieftin si usor de implementat.

Strategii SEO de crestere a traficului pe site fara costuri mari – keyword hunter

Exact cum spune si denumirea, keyword hunter este un vanator de cuvinte cautate pe google de catre cei ce-ti viziteaza site-ul. Pana acum doi ani foloseam varianta gratuita de contorizare oferita de Top 20, doar ca acum lucrurile s-au mai schimbat si nu prea mai ai de unde obtine informatii gratuite. Totusi WMT ( WebMaster Tools ) iti da posibilitatea sa vezi ce cuvinte rankeaza pe site-ul tau pana la o adancime de 400 de pagini.

De ce ai nevoie ca sa folosesti aceasta strategie? De un site care se indexeaza zilnic, de un cont Google unde sa ai activat WMT si cam atat. Folosindu-te de abilitatea de content writer scrii articole cat mai diverse, apoi vezi pe ce keywords ai sanse mai mare de a aduce trafic pe site-ul tau. Metoda mi-a asigurat pana acum un trafic de peste 10 K unici pe zi pe cateva zeci de site-uri. Nu este mult, dar este suficient ca sa-ti asiguri un venit decent din traficul de pe motoarele de cautare ( trafic organic ). Da, mergi mai mult pe long tail keywords, pentru ca asta nu implica o promovare costisitoare, dar daca vrei sa obtii mai mult, nu ai decat sa iti promovezi site-ul si sa maresti sansele de castig.

Keyword hunter