Va vine sau nu sa credeti dar romanii sunt rapizi cand vine vorba de filme online subtitrate, chiar si cu riscul de a avea un site ilegal. Asa ca deja filmul SF Star Wars: The Force Awakens online subtitrat se gaseste pe net, chiar daca la o calitate indoielnica, adica filmat cu telefonul. Nu stiu daca trebuie sa ma bucur sau sa imi para rau, dar sincer cred ca se vor gasi mii de romani gata sa-l vada gratis, din fata PC-ului.

Star Wars: The Force Awakens online subtitrat in limba romana

Ultimul film din seria Star Wars a fost asteptat de mii de fani, zic si eu mii desi evident este vorba de fapt de milioane, avand invedere incasarile din primele zile de la lansarea in cinematografe. Cine a vazut si acest episod a ajuns probabil la aceiasi concluzie ca si noi, din ce in ce mai slabe realizarile, eu unul nu as vrea sa-l am in colectie, poate doar daca cineva mi-ar face cadou DVD-ul gratis.

Dupa doua ore si sase minute te simti obosit, dar in niciun caz satisfacut de filmul Star Wars: The Force Awakens, poate ca daca l-ai fi vazut in format Ultra HD, efectele speciale ar fi fost evident mai interesante si poate si filmul. Asa, la rezolutie josa cred ca este o pierdere de timp. Nici noul robot sub forma de sfera nu mi s-a parut chiar original si potrivit, desi evident ca din punct de vedere stiintific se poate spune ca avea mai mari sanse de ase deplasa pe teren accidentat. Concluzia de final: slab sau mai corect spus foarte slab filmul!

Star Wars - The Force Awakens online subtitrat

Star Wars: The Force Awakens online subtitrat in limba romana