Cred ca a venit timpul sa punem in vanzare trei ( sau patru ) site-uri cu filme si seriale online, plus cateva pagini aferente, incepand cu site-urile e-4TV.com si info ( portalul Info sta chiar bine, cu PA 20 si DA 15 ), au vechime si deci sunt numai bune de a fi folosite in continuare. Adaugam Actori.Info si 4Cinema.Info, inca doua site-uri cu vechime si ceva trafic organic – aici este vina noastra ca nu prea mai adaugam continut – cand zic nu prea inteleg ca mai deloc!

Site-uri cu filme si seriale online subtitrate in limba romana

Daca ma uit la performantele site-ului Actori.Info zic eu ca merge binisor, iar subdomeniul pe e-4TV.info – recomand mutarea celor de pe com pe subdomeniile seriale si filme, avem si o sursa de aproximativ 100 de filme subtitrate, la care mai adaug un site free pe blogger cu vechime si culmea si ceva trafic, zic eu ca deja am ajuns la o afacere profitabila pentru ambele parti!

Esti un fan al filmelor online si ai ceva timp la dispozitie? Cu paginilie dedicate serialelor turcesti, zic eu ca deja vei avea si trafic, totul este sa le animezi putin cu ceva continut atragator, apoi sint sigur ca vei reusi sa revii la performanta de acum un an sau doi, adica undeva la 2.000 de vizitatori interesati de filme si seriale online. Pretul? Il negociem, spune un pret pe care poti sa-l platesti si crezi ca este just pentru ceea ce iti ofer, cinci site-uri la pachet si continut unic!

Filme si seriale online

Site-uri cu filme si seriale online subtitrate in limba romana