Am tot evitat eu sa iau un telefon destept, smartphone cum se zice pe la noi, dar uite ca dupa ce m-am procopsit cu un HTC de ziua mea, bine de fapt era ziua sotiei, l-a primit ea ca sa renunte la invechitul Nokia cu clapa din 1900 toamna, apoi am luat un Samsung Galaxy S6 si un Galaxy J1 6 – o smecherie de telefon sa ai doar impresia ca e smecher, vad ca am o problema majora: nu pot seta grupul implicit unde salvez numerele de telefon.

Setari de baza pentru telefoanele cu Android, setari de baza si sfaturi utile

Cine zicea ca Samsung Galaxy S6 e ok, ei bine sa stiti c aare ceva bube – la inceput nu se selecta niciun grup pentru numerele de telefon, asa ca ma trezeam ca nu se vad in agenda decat daca selectam lista totala, acum am alta belea – apare implicit Contractele mele, de care nu pot scapa. Problema este ca nu mai apare la apelare prin dispozitiv, cica prin Google! Enervant, nu credetei?

Sincer sa fiu nu sunt multumit de actualizarile facute de Android, mai mult se bulibaseste telefonul, cauti pe unde iti trece prin cap, ce sa zic, probleme. Am mai avut o chestie ciudata, noua versiune de Android are meniuri contextuale, de exemplu daca nu merge cartela, nu apare in meniu sa poti alege operatorul, asa ca am pierdut o ora sa-i explic celui de la Orange ca e de la cartela nu de la telefon, da cine sa te creada? Acum da, a schimbat carela si a aparut, meniul, sper sa nu ma trezesc ca o sa selectez manual in loc de automat data vitoare! UpDate: ziceam c anu pot sa scap de setarea asta implicita a grupului din agenda => vezi poza!

Telefoane cu Android

Setari de baza pentru telefoanele cu Android, setari de baza si sfaturi utile