Am decis sa venim cu o oferta standard de publicitate pentru cei care vor sa stie de la inceput ce platesc si ce primesc, fara a mai fi nevoie de o oferte personalizate – ceva mai scumpe – scurtand astfel timpul dintre decizia de a aapela la noi si pana la finalizarea comenzii. Evident ca oferta de publicitate cuprinde inclusiv partea de Social Media Marketing, in afara de cele 8, 10 sau 14 articole ce vor fi publicate pe tot atatea site-uri din portofoliul nostru ( detinem peste 100 )!

Servicii profesionale de publicitate online pentru afacerea ta

Serviciile noastre de publicitate online se desfasoara pe o perioada de timp, deci nu dai azi comanda si maine s-a terminat lucrarea. In functie de ce detii: site, pagina sau profil de FaceBook pentru afacerea ta, promovarea poate lua diverse forme, insa indifrent de forma vom asigura un minim de 50.000 de persoane – romani – din tara sau strainatate ( aici alegi tu cine este publicul tinta ) care vor vedea oferta ta. Nu va ganditi ca cifra este maxima, din potriva este cel mai mic nivel al audientei pe care-l garantam.

In functie de ceea ce oferiti este posibil sa ajungem la un numar record de viziualizari ale ofertei, am reusit sa ne apropiem pentru anunite nise de pragul de 2 milioane de vizitatori ( visiualizari unice )! Nu uita, la noi de publicitate se ocupa sepcialistii, deci rezultatele sunt dintre cele mai bune ( posibile !). Chiar daca publicitatea este sufletul comertuului asta nu inseamna ca indferent ce oferi se vinde sau se cumpara. Dar noi iti garantam maximul posibil, iar pentru ca sa-ti mearga si mai bine, consulatiile sunt gratuite!

Publicitate

Oferta de publicitate online