Pana nu de mult pot spune ca serviciile de content writing au reprezentat pentru mine pricipala sursa de venit, asta pentru ca am ceva experienta si cand am si inspiratie scriu zeci de articole pe zi. Am ins ao problema, pe ale mele personal, nu le recitesc, asa se intampla ca degetele nu tin pasul cu gandul si de multe ori mai gasesti litere inversate, lipsa sau semne care nu au ce cauta acolo, insa stim deja proverbul: croitorul umbla cu hainele rupte, dar face ceva de vis pentru clientii sai!

Servicii de content writing

Probabil ca vei gasi multe dintre articolele mele daca te vei apuca sa cauti articole contra cost, asa vedeam eu pe vremea aceea reclama – sa fiu gasit in SERP cat mai des de potentialii clienti. Intre timp am inceput sa ma ocup mai mult de site-urile personale si sa accept doar comenzi care ma linistesc din punct de vedere material si spiritual: adica scump si bun ( dar fara graba ). Dar acum avem un site nou, deci poti sa fii si tu unul dintre content wtiterii recomandati de noi. Ce trebuie sa faci? Sa scrii cate patru articole pe acest site, semnate si parafate cu care sa te prezinti sub forma de portofoliu clientilor tai! In rest iti poti pune preturile tale, ofertele tale, adresele la care poti fi gasit, etc.

Ce castigi alaturi de noi? In primul rand ai sansa sa publici si pentru clientii tai la noi pe site ( evident nu in detrimentul celor patru articole fara links dofollow pe care le datorezi comunitatii Club SEO ). Apoi in functie de calitatea articolelor semnate de tine vei fi ales desigur de diversi clienti, iar daca vrei putem sa-ti oferim si serviciul de escrow – adica garantarea banilor si a serviciilor! Comisionul pentru un astfel de serviciu? 10% sau 10 lei la transferurile prin BCR.

articole-contra-cost

Servicii de content writing