Ai nevoie de un site si nu ai timp sau nu te pricepi? Noi iti putem oferi toate serviciile conexe, de la inregistrarea site-ului ( cumparare domeniu ), hosting, pana la crearea sa – chiar si intretinerea lui, prin postarea de articole regulat. Deasemenea putem sa configuram postarea pe FaceBook si pe Twitter a articolelor publicate, fara a mai fi nevoie sa o faceti manual. Pretul de inceput este de 100 euro, putand creste in functie de necesitati, design, etc.

Servicii – creare site, pagina FaceBook, Twitter, Google+

Avem o experienta destul de lunga in domeniul online, am creat doar pentru noi sute de site-uri, asa ca putem sa-ti oferim variante avantajoase de design, toate ofertele sunt mobile friendly, pentru ca astazi nu mai faci nimic fara a avea o vizibiltate buna pe telefon si tableta. Te ajutam sa integrezi contul de Google+ sau AdSense pe site, sa postezi automat pe FaceBook si Twitter, deci cam tot ce tine de utilizarea moderna a unui website.

Termenul minim de executie al site-ului este de cinci zile lucratoare, cu conditia sa ne spuneti de la inceput toate cerintele. daca vrei sa testezi site-ul tau, iata unde o poti face. Daca doriti un design mai deosebit va putem ajuta, insa termenul de executie poate creste in functie de complexitatea proiectului. Putem face site-uri personale, site-uri pentru firme de prestari servicii si putem merge pana la magazine online. Daca esti gata sa fii cunoscut in mediul online noi suntem aici pentru a te ajuta. Poti vedea mai multe detalii in pagina de prezentare, portofoliul nostru fiind destul de vast.

creare website