Acum mi-am dat seama ca am tot scris in decurs de un an despre SeoPedia, care vrem sau nu sa recunoastem, este cel mai bun forum de profil in limba romana. Poate nu este cel mai mare, cel mai activ forum, dar este cel mai bun ( sau poate doar a fost asa, cine poate sa le stie pe toate, trebuie sa fii membru ca sa-ti faci o parere obiectiva ). Asa se face ca am ajuns sa trec bariera celor patru ani, sa zicem asa – mi-am terminat scoala primara, am ajuns la gimnaziu!

SeoPedia – de la o lada de bere la forum SEO

Am scris din cand in cand si despre SEO, asa cum l-am perceput eu – nu sunt un mare specialist, ma rezum mai mult la scris decat la altele, asa a aparut de fapt si portalul ClubSeo, pe care multi nu-l creditau cu sanse mari, azi vad eu ca merge binisor atat ca trafic cat si ca venituri – directe sau indirecte! In curand vom ajunge la 1000 de articole, ceea ce zic eu nu este putin pentru un an de viata, nu-i asa?

Care este viitorul portalului nostru si al forumului SeoPedia? Fara a fi o legatura intre ele, cred ca ambele vor supravietui, atata timp cat este nevoie de promovare in mediul online. Recunosc ca deja ponderea promovarii prin Social Media Marketing a devenit semnifictaiva, ajungand la aproape 40% din totalul veniturilor din mediul online. Da, este adevarat ca partea de vanzari online – magazin – merge mai bine, desi nu am facut niciodata un calcul al profitului net, ca sa fiu sigur ca nu ma insel, dar cu siguranta cele 100 de site-uri consuma ceva bani 0 cheltuieli, fara a mai pune la socoteala munca.