Probabil ca deja ati citit oferta noastra pentru articole contra cost, asa ca am sa va explic acum de ce scriu articole la comanda si in ce conditii. In primul rand as dori sa clarificam putin cum stam cu articolele la comanda: ne gasiti pe site-ul ArticoleRo gazduit de WordPress, pe portalul nostru mai vechi e4Ro si pe inca cateva site-uri de profil. Da, sunt ale noastre si le-am folosit in genereal pentru a promova acest serviciu SEO. Inclusiv oferta de pe site-ul kLumea este tot a noastra, deci ca sa zic asa, suntem omniprezenti pe acest segment de piata.

Scriu articole la comanda pentru site-uri la preturi rezonabile

Inainte de a lua o decizie, vezi ce avem in portofoliu, daca ti se pare ca suntem cat de cat potriviti pentru ceea ce ai tu nevoie si abia apoi poti folosi rubrica contact pentru a ne face o oferta de pret pentru articole. Pretul standard este de un euro pentru 100 de cuvinte, insa astra nu inseamna ca este batut in cuie. In functie de complexitatea articolelor pretul poate scade sau chiar poate urca.

Articole la comanda pe termen lung: in cazul in care stabilim sa avem o colaborare pe termen lung putem negocia cantitatea si pretul dupa alte criterii, dar plata se va face intotdeauna in avans. Indiferent de cantitate, pretul este pe articol, deci nu se pune problema de a stabili un pret pentru 100 sau 1000 de articole. Asta pentru ca am avut deja in cei peste 10 ani de experienta online discutii pe aceasta tema.

Nu scriu sute de articole la comanda in termen scurt, in general asa cum ati putut remarca daca ati citit ofertele noastre, media este de 10 articole pe zi. Tineti cont ca aceste 10 articole nu sunt doar pentru dumneavoastra, aa ca nu uitati sa discutati cu redactia acest aspect inca de la inceput.

Nu renunta la vise

Scriu articole la comanda pentru site-uri la preturi rezonabile