Ne bucuram ca am resuit sa depasin 100 de articole la categoria Tips&Trics, asa ca azi o sa incercam sa va dam cateva sfaturi practice celor ce ati achizitionat ca si mine un smartphone Samsung Galaxy S6. Sper csa acestea vor fi mai utile decat intrebarea legata de problemele cu HTC One, pe care nu am reusit sa o rezolv, inca face la fel la cateva porniri consecutive. In schimb noul Samsung Galagy S6 merge ok!

Samsung Galaxy S6 Sfaturi Practice – Tips&Tricks

Prima idee: cum scap de ecranul de Briefing News? Simplu: apasa si tin apasat ecranul, apare lista ecranelor, sterg pe cel pe care nu-l mai vreau si am terminat. La fel de simplu pot sa schimb si numarul de randuri si coloane de pe ecran. Atentie: la aceste modele noi de smartphone meniurile sunt conjuncturale – adica se schimba in functie de alte setari. Un exemplu? Nu pot seta reteaua de telefonie daca nu am cartela in telefon.

Un lucru la fel de important: daca ati ales sa faceti upgrade la Android dupa ce ati cumparat telefonul, fiti pregatiti sa nu mai semene ecranele cu cele din manualul tehnic! Ce pot face cu aplicatiile pe care nu le mai vreau active? Le pot activa si dezactiva dupa dorinta, deci nu va faceti griji. Daca ceva nu va este convenabil pe ecran, doar dezactivati acel “gadget” sau “Widget” si o sa aveti ecranul care va place! Avand in vedere ca Samsung Galaxy S6 este un telefon puternic, chiar nu trebuie sa va faceti probleme de exemplu cu multitasking-ul.

Cum salvez bateria fara sa dezactivez lucrurile utile? Eu am ales sa dezactivez vibratiile si ledurile albastre, oricum ziua nu le vad iar noaptea nu caut telefonul prin casa! Ca idee, daca mergeti la Setari -> Baterie veti vedea cate ore de functionare va mai raman in cazul in car eveti utiliza telefonul inregimul “normal”. Voi reveni cu alte detalii si sfaturi interesante curand, iar daca aveti intrebari: folositi rubrica Contact!

Samsung Galaxy S6 Sfaturi Practice