Desi sunt programator si as putea realiza un site de la zero in html + php, prefer sa fac asta utilizand un CMS, in speta WordPress. Evident ca exista si posiblitatea de a folosi si alte platforme, insa cred eu ca cel mai ieftin iesi folosind WP. In functie de buget putem aborda un design simplu sau unul mai complex, caci pana la urma in domeniul online totul depinde de suma investita.

Realizez site-uri la comanda pe platforma WordPress la preturi mici

Ce presupune realizarea unui site pe platforma WordPress? Evident ca nu instalarea unui CMS si a unei teme, un site presupune pe langa aceste elemente si o structura + continut. In functie de nisa site-ului acesta poate avea forma unui blog, cu zeci si sute de articole, sau poate fi un site de prezentare, magazin online sau chiar site de stiri si informatii.

Oferta noastra este flexibila, in functie de bugetul alocat putem merge de la crearea site-ului si pana la intretinerea sa – inclusiv textele. Pretul minim pentru realizarea unui site este de 50 de euro si infunctie de complexitate putem stabili un pret pentru proiectele mai mari, care sa fie convenabil pentru ambele parti.

Oferta cuprinde si crearea si intretinerea paginilor de FaceBook aferente site-ului, deci cum se spune – avem oferta completa, tu trebuie doar sa ne spui ce doresti. Plata se poate face prin PayPal sau transfer bancar, in avans minim 50%. Folositi pagina de contact pentru a comunica cu noi, scrieti cat mai detaliat ce doriti si care ar fi termenii in care colaborarea ar fi pe placul dumneavoastra.

Site-uri WP