Sa facem rapid un calcul al populatiei din acest moment pe Terra: China are deja o pondere de 19%, urmata de India cu 17,5%, dar daca mai adaugam Coreea, Bangladesh-ul si Pakistanul, cu 2,63 – 2,16 si respectiv 1% ajungem la un total de 43% si asta fara sa tinem cont de chinezii si indienii din SUA si Europa. Daca mai adaugam si Joponia, cred ca avem deja 50% iar raportul creste in defavoarea europenilor si a rasei asa zise Caucaziene.

Rasa galbena si indienii vor popula 90% din Terra in urmatorii 100 de ani

In timp ce populatia din Romania scade, populatia din China si India creste, deja sunt cam la egalitate, fara sa mai socotim ca de fapt la indieni ar trebui sa adaugam si Pakistanul si Bangladesh-ul. Vecinii nostri unguri sunt in scadere din anul 1981, noi deja emigram pe capete, nu stiu sincer daca mai suntem sau nu 18 milioane, unii exagereaza si zic ca am fi ramas intre 12 si 14 milioane, dar cred ca e prea mult spus, pentru ca daca adaugam functionarii publici, pensionari isi copii, ajungem deja la o cifra mai mare.

Indiferent ca suntem sau nu 18 milioane de romani, nu cred ca peste 100 de ani va fi tara fara a avea majoritara rasa galbena sau indienii [ poate si arabii ]. Europa e invadata, America si Canada la fel – ce va fi oare cu nepotii nostri? Invazia de indieni in lume este catastrofala, unde te intorci vezi posturile ocupate de indieni pe salarii mici, chinezii deja sunt in expansiune, iar cat de curand vom vedea un China Town peste tot!

Populația lumii