Cand am aflat pentru prima data despre QNet nici macar nu era prezenta in Republica Moldova, am vazut un site frumos care explica pe larg cam ce ofera ei si cu ce se mananca aceasta retea. Nu exista pana in prezent nicio dovada ca cei de la QNET ar fi sau ar face afaceri ilegale, desi sunt articole nu tocmai pline de laude in presa internationala. Prin urmare ceva sigur si clar nu poate afirma nimeni, am vazut persoane care pretind ca sunt membri ai retelei QNet Moldova si spun ca e totul ok.

QNet Moldova intre mit si adevar

Realitatea.MD a scris un articol despre QNet Moldova in care vorbea despre o retea piramidala, dar ca nu activa sub nicioo firma inregistrata legal in Moldova, deci nu ai cum sa stii daca este vorba de o filiala a celor de la QNet sau de o gaselnita autohtona a unor persoane mai intreprinzatoare. Si portalul Vocea Basarabiei a relatat despre caz, insa vad ca in Romaia inca isi fac reclama. Sa fie acolo mai bine decat in Moldova?

Ceea ce este clar in ceea ce priveste reteaua QNET in general, este faptul ca este o schema piramidala, deci se bazeaza pe asa numita schema Ponzi si deci poate repede duce cu gandul la o inselatorie. Totusi in cazul QNet nu vorbim de dat bani in speranta ca vei primi de x ori mai multi, deci acesta este si motivul pentru care nu este interzisa in toate tarile.

Ca fapt divers am avut un cunoscut din Moldova care ma tot batea la cap sa intru in hora, dar cum eu dansez mai slab, am zis pasa pana acum. Nu dau sfaturi dar nici nu critic, fiecare face cum il taie capul!

qnet-moldova

QNet Moldova intre mit si adevar