Analizam astazi cum stau diferite site-uri in ceea ce priveste pozitionarea pe motoarele de cautari si am tras o concluzie: este nevoie de publicitate! Asa ca am decis sa venim in intampinarea diasporei cu o oferta speciala: publicitate de tip barter pentru tari precum Suedia, Danemarca, Norvegia si Finlanda. Deci daca gasiti aceasta postare pe grupul vostru, nu o stergeti, cu siguranta cineva are nevoie de noi, iar noi suntem aici ca sa dam o mana de ajutor. Exista o varianta de colaborare cu oricare dintre voi, cei aflati acum in strainatate.

Publicitate pentru romanii din diaspora

Fara publicitate nu se poate trai cu adevarat in mediul online, de aceea ClubSEO a decis sa vina in sprijinul romanilor din diaspora ( Suedia, Danemarca, Norvegia si Finlanda ) cu cateva oferte de publicitate platita sau prin barter. In acest moment avem rezultate excelente pentru romanii din Suedia, pentru cei din Olanda si Irlanda, asa ca am decis azi sa cucerim nordul, adica tarile din peninsula scandinava. Esti administratorul grupului? Hai sa ne ajutam reciproc, doar asa putem avansa cu totii. Oricum nu putem reusi de unii singuri, oricat de mult ne-am dori, comunitatea poate oferi mult mai multe decat munca solitara, asta este deja dovedit.

Avem o experienta de peste 10 ani in promovarea site-urilor pentru diaspora, credem noi ca deja putem da cateva sfaturi utile oricui se afla la inceput de drum. Reamintim ca putem ajuta la cateva categorii: locuri de munca, transport international si cazare. I n speranta ca vom fi primiti bine si cu bratele deschise in diversele grupuri, rugam cititorii sa distribuie acest articol pe grupurile romanilor din diaspora, fara a abuza insa de acest lucru ( adic anu postati des si inutil!). Multumim anticipat pentru bunavointa si sprijin.

Publicitate

Publicitate pentru romanii din diaspora