Daca pana acum conta in proportie de 70% sa fii pe prima pagina, nu mai zic sa fii in TOP 3 – 90%, acum cand numarul de reclame AdWords a crescut, iar reclamele se gasesc in partea de sus in numar de patru, dar si in partea de jos a paginii, cele 10 pozitii de pe prima pagina au mai pierdut din valoare. Evident ca nu mult, dar o scadere a traficului pe KeyWords importante se vede deja. O singura problema avem la acest tip de promovare online, bugetul! Nu este mic deloc, dar in comparatie cu SEO versus rezultate, este clar ca renteaza.

Promovarea prin AdWords sau cheia succesului in mediul online

Ziceam mai sus ca bugetul pentru promovarea prin AdWords nu este deloc unul mic, de la 100 de euro lunar si pana la 1500 de euro, pret in care nu intra si plata unui administrator de cont, care poate fi de la 50 la 100 de euro pe luna. Deci daca ai noroc si nu este o concurenta prea mare pe nisa ta de servicii, poti incepe cu 150 de euro lunar, dar campania trebuie sa fie sustinuta, daca mergi o luna de proba, parerea mea este ca nu merita, peste noapte nici AdWords nu face minuni!

Oricum, sa zicem ca ai noroc si mergi pe un buget de 150 de euro pe luna, cu banii astia din SEO nu scoti nimic, garantat. Iar pozitiile in cautare difera d ela zi la zi, de la luna la luna, dar prin Google Adwords ai garantat TOP 3, pe acele cuvinte care te intereseaza. Noi colaboram pe aceasta nisa cu Andrei Revenco care ofera un pachet promotional pentru administrarea conturilor AdWords (doar 50 Euro/luna). Este inclusa realizarea si optimizarea campaniilor search si remarketing. Bonus – servicii incluse de detectare a fraudei PPC.

Promovare Adwords

Promovarea prin AdWords sau cheia succesului in mediul online