Probabil ca multi dintre cititorii nostri ne vor multumi pentru aceste informatii, iar noi incercam acum sa ne adresam celor ce au spre vanzare produse hand made in cantitati mai mari, sau celor care fac astfel de produse in mod constant. Evident ca o parte din sfaturi se potrivesc si pentru restul de persoane care vor sa-si vanda produsele hand made, insa ne adresam in special celor ce au mereu ceva de vanzare pentru ca ceea ce propunem noi acum necesita plata unui abonament anual de 10 euro – sau contravaloarea in lei.

Produse Hand made sau cum sa le vand mai repede

Am vazut pe diverse grupuri si pagini de facebook cum lumea se straduie sa-si vanda produsele hand made, insa de cate ori mai uit cum se actioneaza sunt cateva lucruri pe care nu le inteleg. De ce sa nu apelezi la un site profesional pentru asa ceva? Ce ai zice de WikiShop.Info – site-ul care ar eacum si o rubrica sepciala pentru produsele hand made? Dar nu vreau sa anticipez, ma gandesc sa va propun ceva: 10 euro/an pentru prezenta pe cel mai cautat site de produse handmade. Vi se pare ok? Merita sa investesti 10 euro pentru a prezenta lumii intregi produsele tale? Nu vreau sa va dezvalui totul depsre viitorul proiect, dar va asigur ca este ceva ce va revolutiona vanzarile de articole produse manual!

Eu zic ca este ceva inedit, ceva ce trebuie neaparat promovat – insa evident totul depinde de primii 10 sau 20 de producatori. Daca ei reusesc sa propuna spre vanzare niste produse ce vor atrage clientii, restul va veni de la sine!

magazin handmade