De cateva zile se intampla ceva ciudat cu FaceBook-ul, in afara de faptul ca se inegreste ecranul atunci cand intri in cont, daca ai si o pagina pe langa contul personal, nu mai poti face distribuirile asa cum trebuie. Cel mai suparator este cand vrei sa distribui mai multe poze grupate intr-o postare. Am observat si o scadere a interactiunilor pe diferite pagini, ceea ce ma face sa cred ca este o oarecare legatura intre problemele aparute si rezultatele legate de eficienta postarilor.

Probleme de distribuire  a postarilor pe FaceBook – intrebari si raspunsuri

Mark Zuckerberg a decis sa-si doneze actiunile FaceBook fundatiei sale, teoretic el a ales sa-si foloseasca toata averea prin fundatia sa, ceea ce este laudabil, mai putin fericita mi se pare doar ideea celor ce fac atat de des modificari la interfata site-ului de socializare. Pacat ca atat de multa lume nu are o alternativa pentru a comunica in mod placut, caci desigur mai sunt retele de socializare, dar cei mai multi romani au cont pe FaceBook, asta e realitatea.

Cat de util este site-ul, nu pot sa spun – dar pot sa spun ca o parte din veniturile noastre se datoreaza postarilor pe FaceBook. Sau ca sa fim si mai exacti, o parte insemnata de peste 30 % din venituri au la baza colaborari ce vin de pe FaceBook. Deci o renuntare la site-ul de socializare ar insemna o pierdere de minim 30% a veniturilor. Nu pare a fi ceva de acceptat in acest moment, ba mai mult ne gandim sa lansam un forum care sa aduca membri exact de pe reteaua de socializare in cauza.

Pericole pe FaceBook