Teoretic in curand nu mai avem programul Acasa TV ci Pro 2 si Pro Gold, cel putin asa sustin surse din interiorul trustului. Sincer sa fiu ma lasa rece ideea, nu pricem de ce au renuntat la brandul Acasa, dar nici nu sunt tare curios. Din punctul meu de vedere ar trebui sa nu-l mai vad pe Mauta si nici serialele indiene, la cele turcesti inca ma mai uit, evident ca nu la toate, astept sa vad daca va fi reluat serialul “Petale de singuratate“, cat despre reluarea serialului Iertare cred ca iar o sa ne lase intristati la final.

Pro 2 a va fi Acasă TV iar Acasa Gold devine Pro Gold

La Pro TV vezi din ce in ce mai rar filme noi, nici emisiunile nu mai sunt cine stie ce interesante, ma mai uit din cand in cand la stiri si cam asta e tot. Am aruncat un ochi si la Pro Cinema, de Pro X nici nu am auzit, deci ce s-ar mai putea comenta la stirea asta? A, sa facem ca altii si sa punem titluri de genul: Mutare fara precedent la Pro TV, nu ai sa crezi ce urmeaza, etc. ?

Nu am sa pun titluri de genul celor de mai sus, pentru ca imi respect cititorii, aia o mie sau doua pe zi, sunt fideli si cand apare ceva nou pe site vin sau citesc pe FaceBook, unde de obicei comenteaza, pentru ca aici nu prea dau voie, nu pentru ca nu ar fi ok, ci pentru ca nu prea e de comentat. Facem asta pe Social Media, e mai vizibil si stii si cine are ceva de zis.

Pro 2 si Pro Gold

Pro 2 a va fi Acasă TV iar Acasa Gold devine Pro Gold