Azi de dimineata am zis sa vad cum mai stau cu banii de pe card, avand in vedere ca am cam exagerat cu platile online, intru evident in contul de internet banking si era sa fac infarct! Dar ca sa intelegeti mai bine, ar trebui sa va spun ca locuiesc in Munchen, deci cam departe de tarisoara mea. Azi de 1 decembrie sarbatoresc si eu ca tot romanul ziua Romaniei. Dar sa revin la tranzactiile cu cardul la comerciant. Deci cum spuneam, intru si vad o plata la comerciant cu cardul meu, data efectuarii 30 noiembrie! Cad jos!

Plata cu cardul sau cum poti sa faci infarct cand deschizi contul online

Ati inteles da? Deci in contul meu de card apare o tranzactie pe data de 30 noiembrie, mica ce este drept de doar 10 euro – dar cum sa fac plati cu cardul cand eu sunt in Germania? Ma refer la comerciant, nu pe internet! Belea mare, nu sunt in tara, trebuie sa sun la banca, azi e liber fiind 1 decembrie, ce mai – ma doare capul! Noroc cu nevasta-mea, se uita si vede – data platii 13 noiembrie!! Da, am fost in Romania pe data respectiva si am mancat la un restaurant de langa Otopeni, am platit cu cardul. Fix 10 euro, o tochitura moldoveneasca si doua beri fara alcool, pentru ca am inchiriat si o masina, sa ajung la hotel si sa am cu ce ma plimba doua zile prin Bucuresti.

Va dati seama, dupa 17 zile vad tranzactia – e o banca din Romania, nu-i dau numele ca nu e frumos, dar totusi? Concluzia? Nu intrati in panica, verificati de 10 ori si abia apoi trageti concluziile! La Multi Ani ROMANIA!

Plata cu cardul

Plata cu cardul sau cum poti sa faci infarct cand vezi extrasul online