Stiu sigur ca va este dor de Songül si Güney si de dragoseta lor, de aceea cei car eau pierdut episodul de ieri il pot vedea in reluare pe Cinema 24h, portalul nostru de filme si seriale online. Serialul Petale de singuratate a captivat din ce ince mai multi telespectatori, iar necazurile fetelor de la orfelinat parca nu mai au sfarsit. Stati fara grija atat Songül cat si Defne scapa cu bine din accident, doar colegul lor a avut o soarta mai cruda. Dar nu rasuflati usurati, apar noi probleme in viata celor cinci prietene.

Petale de singuratate – episodul de ieri in reluare online pe Cinema 24h

Ultimul episod din serialul Petale de singuratate va fi peste mult timp, pana atunci sa ne bucuram de reluarile online ale restului de episoade, ok? Acestea sunt disponibile timp de trei zile pe saptamana, dar daca va fi cerere pe FaceBook o sa le dam sapte din sapte zile, pentru ca stim ca esti unul dintre milioanele de fani ale serialelor turcesti de la Acasa TV. Suntem siguri ca ati vrea sa aflati mai multe despre ce va urma in relatia lui Eylül Acar si Serkan, iar eu va zic ca trebuie sa aveti rabdare, multe surprize placute urmeaza.

Dar sensibila Kader ce va face in continuare, va reusi sa treaca peste rana lasata de mama ei Banu si va merge mai departe? O va ajuta matusa ei Neriman Sönmez, directoarea orfelinatului? Fiti cu ochii pe serial, vedeti si biografia actorilor din Petale de singuratate, spuneti ce ati vrea sa va dezvaluim si fiti fanii nostri, ok?

Petale de singurătate online

Petale de singurătate – episodul de ieri in reluare online pe Cinema 24h