Daca mei exista macar un om de buna credinta care sa se indoiasca de perfidia unora dintre maghiarii din Romania, iata ca acum este evident: ei sustin 100% gestul facut de galeria maghiara in meciul cu Ferencvaros. Evident ca romancele au catigat, iar o parte dintre maghiarii care sustin  fie autonomia, fie ca maghiarii ar avea nevoie de mai multe drepturi, etc. sunt exact cei care sustin gestul facut de maghiari ila meci.

Per Johansson si maghiarii din Romania au ajuns la cutite dupa meciul din Ungaria

Romania castiga ambele meciuri din Champions League cu Ferencvaros, iar din scandalul iscat aparatorii maghiari din Romania retin doar un aspect: nu este clar daca a fost urina in pahar, cantiatea – am o intrebare, se bea bere la meciuri? – gestul insa este unul sportiv, meritat de jucatoarea romanca Paula Ungureanu – asa spun azi maghiarii xenofobi din Roman ai care se plang ca nu au suficiente drepturi.

Sunt separatisti, xenofobi si mai ales rau intentionati acei maghiari care instiga la ura rasiala, separatism si iau apararea celor de la Ferencvaros? Evident ca da, nu incape indoiala. Pentru ei nu conteaza gestul, nu conteaza lozincile – pe care fiti sigur ca le fac si ei atunci cand sunt impreuna la meciurile romancelor, conteaza daca antrenorul Per Johansson a nimerit cantiatea de urina – de fapt vinovata este presa romaneasca si antrenorul, ei ar trebui pedepsiti, in niciun caz maghiarii extrenmisti.Vreti sa radeti de un astfel de personaj? Obligati-l sa souna ceva de rau de unguri, veti vedea cum se schimonosesc la fata, cum cauta cuvinte mai blande – asta daca ai 110% dovezi, daca nu esti mancat, nu va recunoaste nici sa-l pici cu ceara!

Paula Ungureanu

Per Johansson si maghiarii din Romania au ajuns la cutite dupa meciul din Ungaria