Ma gandeam daca e sa nu momentul sa mai scriu ceva di din sfera politica, iar cum aseara in loc sa mai rad putin cu Dragos Patraru, a trebuit sa vad numai manifestatii la miez de noapte. Am doua nelamuriri: de ce ne ia Liviu Dragnea prin purtatorul sau de cuvant Sorin Grideanu in deradere, iar legat de manifestanti stau si mai intreb: daca la miezul noptii sunt in strada, cand merg la munca? La partea finala nu stiu raspunsul, dar la prima este clar: PSD = mizerabili!

Ordonanta de urgenta a guvernului Dragnea data de Sorin Grindeanu

Nu conteaza ca lumea a iesit in strada si ca Liviu Dragnea a fost oprit doar de prezenta presedintelui sa dea miseleste pe neanuntate ordonanta care sa-i scape pe politicieni de puscarie dar mai ales sa-i dea voi lui Dragnea sa fie cat mai repede prim ministru. Tot ce a contat a fost ca PSD-ul sa-si rezolve problemele cu justitia, adica degeaba i-am prins pe hotii din partide, acum sunt toti liberi! Asta ati votat, asta avem pe cap, nu-i asa?

Faptul ca si Iohannis isi face jocul de imagine nu schimba miezul problemei – faptul ca politicienii au imunitate si puteau sa se excluda din ordonanta, nu domnule – ei au viru sa scape basma curata cu orice risc – chiar cu cel al manifestatiilor de strada. Ce va urma? Tunurile cu apa pe bucurestenii sau pe manifestantii din alte orase, pumnul in gura. Apoi probabil uitarea, ca asa-i la noi la romani! Sa ne traiasca PSD-ul si cei care mai voteaza cu ei, desi sper din suflet sa vina iarasi DNA-ul si sa-i adune! Dar slabe sperante, ca legile le dau tot ei – ce sa-i faci!

Ordonanta de urgenta

Ordonanta de urgenta a guvernului Dragnea data de Sorin Grindeanu