Chiar si azi FaceBook cauta metode de a controla accesul la conturile de socializare, teoretic singurii care sunt feriti de probleme sunt cei ce-si verifica contul si primesc bulina albastra – adica fiecare poate avea un singur cont, de preferat cu numele real! Dupa ce pana acum se cereau copii de pe acte de identitate si facturi, culmea este ca teoretic intr-un apartament nu au toti facturi pe numele lor, mai ales ca la apa, electricitate si gaz de obicei e factura pe numele unui singur sot, deci ce faci cand iti cer astia de la FaceBook facturile?

Nu-mi mai pot accesa contul de FaceBook – ce fac si cum il recuperez?

Mai recent au inceput sa ceara o poza reala cu tine,  nu stiu cum verifica daca esti sau nu esti tu in poza, dar mi se pare ca se exagereaza iar. Oricum e mai bine decat cand iti tranteau 10 poze luate de pe la cei cu care esti prieten si te intrebau cine este in poza! Interesant era cand erau poze unde nici macar nu erau persoanele respective, deci va dati seama car eera sansa sa-ti recuperezi contul.

O chestie ciudata a patit-o o colega de munca, ii cereau email-ul sa trimita un cod de verificare, nu venea nimic pe email, noroc ca avea si un telefon trecut la cont, SMS-ul a venit! Deci aviz amatorilor, eu zic sa va securizati contul cu numarul de telefon, mai aiurea este cand aveti 10 conturi, de unde 10 numere de telefon? Nu mai zic ce te faci daca in loc de ion ati trecut Ionel sau invers!

Cont FaceBook blocat

Nu-mi mai pot accesa contul de FaceBook – ce fac si cum il recuperez?