Cred ca am dat in boala produselor coreene de la Samsung, am deja o larga gama de produse IT si acum am ajuns la televizoare. Pe langa cele 3 laptopuri cumparate acum multi ani ( si expirate deja, N 60 ), trei telefoane Samsung – un S6, un S7 si un J nu stiu cat pentru cel mic, acum mi-am luat si un televizor Samsung 32J5000. De ce l-am luat? In primul rand pentru ca voiam un televizor Ful HD cu diagonala de 80 de centimetri pentru dormitor, prins in perete ca sa nu-mi mai ocupe loc.

Mi-am luat televizor nou, un excelent Samsung 32J5000 cu diagonala de 80 cm

Cand am decis sa cumpar un televizor nou Full HD am tras cu ochiul pe http://tv-review.ro/, baietii au date suficiente despre orice tip de televizor si astfel te poti decide in cunostinta de cauza. Chiar daca am lucrat prin 1993 la DRTV si deci cam stiu cu ce se mananca televiziunea si televizorul, ba chiar am reparat cateva sute la viata mea in perioada studentiei, ca sa mai fac un ban de buzunar, tot mai usor te decizi dupa ce citesti un review despre aparat.

Mi-a placut la acest Samsung 32J5000 ca are doua porturi HDMI, nu pentru mine, care ma multumesc cu unul singur, ci pentru baiat care vine acasa in vacanta cu al sau PlayStation si are nevoie de ambele porturi HDMI. Cartela digitala este o varianta mai buna pentru cine nu mai vrea sa stea la cablu cu doua telecomenzi, cu una dai drumul la TV si cu alta schimbi canalele, nu mai zic ca ai nevoie de suport pentru tuner, cabluri trase in plus, unul la priza si altul la televizor, mai pe scurt chiar cred ca merita sa ai un Samsung de ultima generatie.

Daca imi ziceai acum cativa ani c ao sa pun un stick USB intr-un port USB 2.0 la televizor ziceam ca glumesti, acum vad ca este ceva esential, daca vrei sa vezi filmele stand comod in pat si privind cu cei dragi filmul preferat, cu optiunea de a pune pauza pentru o bere sau vorbit la telefon. Evident ca cel mai mult a contat sunetul si calitea imaginii – Full HD in cazul nostru. Pana la urma cumperi un televizor pentru mai multi ani, nu pentru o vara, nu-i asa? Ai nevoie de un standard ce va face fata cu brio si peste cinci sau poate zece ani, desi la cum evolueaza tehnica azi nu mai garantez asa ceva.

Pentru mine sunt suficiente cele doua difuzoare a cate 5W fiecare, dar ai si posibilitatea sa te conectezi la un sistem home cinema, ca sa ai impresia ca te afli in sala de cinema. Mai pe scurt un televizor bun, pe care-l recomand si altora!

Samsung 32J5000