Azi mi-am luat irigator bucal portabil de la eMAG, de fapt l-am comandat duminica, luni m-au sunat sa vada daca mai e valabila comanda si azi – marti a sosit curierul, contra 12 lei pentru transport, cu coletul la usa. Mi-a fost recomandat de medicul stomatolog dupa ce am facut cateva implanturi, imi luasem un irigator ( dus ) bucal de la Mayer dar cu fir, iar cum baia nu era prea comoda am decis sa iau un dus bucal portabil de la Panasonic.

Mi-am luat irigator bucal portabil de la eMAG

Irigatorul bucal este foarte important atunci cand ai implanturi, cred ca este la fel de util si cand nu ai, dar cand ai ajuns sa pui titan in gura, musai sa ai irigator – sau dus – bucal, mai ales ca nu este exagerat de scump. Daca ai facut implant Fast & Fixed este cu atat mai util, pentru ca altfel nu prea ai cum sa ajungi sub proteza. Clatitul simplu nu este cine stie ce folositor, asa ca eu va garantez ca un dus bucal este exact ceea ce va trebuie.

Dusul bucal Panasonic EW1211W845 are o singura problema, rezervorul de apa este cam mic, asa ca va trebui sa-l umpli de trei sau chiar patru ori pentru o curatare integrala, dar sincer pe mine nu ma deranjeaza. Alta treaba este ca stau cu gura deschisa si ma cam stropesc, in ideea ca vreau sa vad cum ma spal la gingii. Imitial ai o senzatie mai ciudata, apoi devine ceva obisnuit si cu siguranta ai scapat de problemele legate de bacterii si tartru.

Irigator bucal portabil

Mi-am luat irigator bucal portabil de la eMAG