Pagina ta de FaceBook nu are cati fani ai vrea tu? Ai nevoie de Mass Liker – 100.000 de like-uri in doar doua zile si daca nu ai pagina inchisa de Mark Zuckerberg sau de angajatii sai, o sa te intrebi de ce nu interactioneaza fanii cu postarile tale – asta daca inca nu au dat dis-like pana acum. Cam asta este soarta celor ce viseaza mii si zeci de mii de fani pentru paginile de FaceBook neinteresante. Pentru ca daca ai o pagina interesanta, vin ei fanii si singuri, ai nevoie doar de cateva postari virale si gata!

Mass Liker – 100.000 de like-uri in doar doua zile si pagina ta de FaceBook

Am o pagina de FaceBook cu 1 milion de fani, asa se si numeste pagina, un milion de fani! Culmea e ca nu a reusit nici macar sa adune 1.000 de like-uri, dar nici nu am facut ceva pentru a avea succes. Am 12 filme care o sa ma stradui sa le fac virale, cine stie, poate face o mie si o fac cadou cuiva mai interesat de astfel de pagini de FaceBook. Am si pagini marisoare, cea mai mare a ajuns la 38.000 de fani, dar toti au venit pe cale naturala, prin cautari.

Ma gandeam cum ar fi sa ai un grup activ de peste un milion de membri, ar ajuta la ceva? Daca nu e nisat pe o chestie anume, sa ai si site – site-uri – care sa-ti aduca profit, cred ca e pierdere de timp ( parere personala neavizata ). Ca sa nu va bat prea mult la cap, ai nevoie de un program gen Mass Liker? Nu ma cauta pe mine, gasesti cu siguranta pe FaceBook cati doritori sa te ajute vrei TU! Sau vezi la mine pe site de unde posti sa-l descarci gratuit!

Mass Liker

Mass Liker – 100.000 de like-uri in doar doua zile si pagina ta de FaceBook