O sa va mirati, dar portalul romanilor din Dubai anunta pentru 2016 un numar record de locuri de munca pentru romani. Asa am ajuns si noi sa ne gandim la specialistii in IT care ne trec zilnic pragul, poate au de gand sa emigreze in Emiratele Arabe Unite ( EUA ) si sa inceapa o noua viata. Salariile in Dubai sunt excelente, daca esti intr-adevar specialist in domeniul tau si stapanesti limba engleza la un nivel peste mediu. Este drept, am vazut si tineri plecati in Emiratele Arabe ce vorbeau engleza la nivel de clasa a 7-a, au reusit si chiar s-au adaptat ok.

Locuri de munca in Dubai in 2016

Anul 2016 ar putea fi unul fara precedent in ceea ce priveste numarul de locuri de munca oferite romanilor ( de fapt nu doar lor, caci daca nu stiati, peste 80% dintre muncitorii din Dubai sunt emigranti ), deci eu zic ca ar fi o oprotunitate sa plecati legal pe un salariu mai mare decat cel din Europa. Probabil ati vazut ce se intampla in Europa in domeniul aviatiei, greve peste greve, personal nemultumiut. Nu am auzit despre asa ceva in Dubai, cei angajati la Emirates nu doar ca sunt multumiti, dar nu ar pleca sa lucreze in Europa nici daca li s-ar promite marea cu sarea.

Deci daca vrei sa afli cat mai multe despre viata in Dubai, despre locuri de munca sau salarii, viziteaza portalul romanilor de acolo, 4Dubai.Info si vezi daca ti se pare oportun sa pleci si sa muncesti intr-o tara unde este mereu vara, unde ploua mai rar si unde munictorii sunt platiti in functie de potentialul lor real.

Locuri de munca

Locuri de munca in Dubai in 2016