Nici nu stiu de cand astept sa vad un proces finalizat intre Antena 3 si unul dintre cei luati in vizor de ei, iar cazul procesului dintre Laura Codruta Kovesi si Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică sau Răzvan Savaliuc este dupa parerea mea dovada incontestabila ca la Antena 3 se face politica si se practica denigrarea in defavoarea jurnalismului. De aceiasi parere au fist si judecatorii care i-au dat dreptate Laurei Kovesi si a condamnat Antena 3 la plata unei despagubiri in valoare de 250.000 lei ( aproximativ 60.000 de euro ) pentru defaimare si prezentare tendentioasa a realitatii.

Laura Codruta Kovesi invinge Antena 3

Laura Codruta Kovesi invinge Antena 3 in razboiul juridic declansat cu un an in urma, cand in 2014 postul de televizune a fost dat in judecata. Cam lung procesul, dar macar are rezultatul pe care-l asteptam cu totii. Stim cu totii ca principala ocupatie a celor de la Antene era si poate inca mai este atacul la Basesacu. Desi fratele presedintelui a fost arestat si judecat, trustul lui Voiculescu tot nu avea liniste, asa ca s-a gandit sa mai dea cu parul si in altii, presupusi prieteni cu Basescu. A fost cazul sefei de la DNA – Laura Codruta Kovesi, suspectata de antenisti ca ar fi de partea puterii, care minune, de data asta este detinuta de partidul lui Voiculescu si a prietenilor de la PSD.

Impresia ca justitia isi face din ce in ce mai bine treaba in Romania – evident in ceea ce-i priveste pe corupti, caci la nivel de populatie inca mai este de lucru, dar ca de obicei – poporul sta la coada, este din ce in ce mai clara. Prim ministri judecati si condamnati, presedinti chemati in justitie, cam asa arata azi lupta cu cei imbogatiti din 1989 si pana astazi in Romania.

Laura Codruta Kovesi si Anetna 3

Laura Codruta Kovesi invinge Antena 3