Cei ce vor sa invete gratuit limba germana o pot face pe site-ul www.e4De.Info al romanilor din Germania. Sau si mai usor din filme nemtesti cu subtitrare in limba romana, pentru ca aa auziti si cum se pronunta de la vorbitori nativi de limba germana. Gramatica germana nu este grea daca o intelegi, ca de obicei nemtii sunt rigurosi si la ei regulile sunt ceva mai stabile ca la alte limbi.

Invata gramatica limbii germane singur online in mod gratuit

Multi romani vor sa plece in Germamia la munca, dar cum sa-ti gasesti un job bine platit daca nu stii limba? Asa ca ne-am gandit sa venim si noi cu un mic ajutor, lectii de limba germana gratuite, online! Sigur ca multi o sa se bucure si o sa vada ce bine le-a prins sa invete limba germana inainte de a ajunge in Austria sau Germania, unii chiar in Elvetia – si aici sunt zone unde se vorbeste limba, ba chiar sunt necesare doua sau trei – italiana si franceza.

Romanii stiu ca este util sa cunoasti o limba straina, totusi nu se apuca sa invete limba germana desi au de gand sa munceasca peste hotate unde limba oficiala este germana. De ce? Pentru ca nu inteleg ca fara a sti sa vorbesti corect limba oficiala vei munci doar la intermediari, cu un salariu la jumatate fata de cel obtinut in mod normal! Daca vrei sa inveti fara profesor, 100% gratuit, treci din cand in cand pe aici si cauta lectiile oferite de portalul www.e4De.Info pentru cititorii nostri!