Cred ca deja publicul nostru a vazut cele mai noi seriale turcesti difuzate la Acasa TV, amintesc doar trei care au facut maxim de audienta: Canan – destin furat, Puterea Destinului si Iertare. Acum incepe un nou serial turecesc: Ingeri si nobili  ( in original Bugünün saraylısı ). Sper sa va placa la fel de mult ca si restul, noi va asteptam pe FaceBook pe noua pagina “Seriale turcesti“, unde veti gasi informatii si cgiar episoade online ale acestora.

Ingeri si nobili – un nou serial turcesc la Acasa TV – 36 de episoade

Noul serial turcesc Ingeri si nobili incepe azi la Acasa TV, a fost produs la fel ca si serialul Iertare in anul 2013, deci este foarte recent. Speram ca veti fi alaturi de noi pe parcursul saptamanilor in care se vor difuza cele 36 de episoade si ca deja in seara aceasta vom discuta despre prima impresie. O sa-l indragiti cu siguranta pe Ata Katiboğlu, bijutierul, la fel cum o sa va indragostiti de personaleje principale.

Nu vrem sa va spunem prea multe despre ce se va intampla in serial, pentru ca vrem sa le descoperiti in seara aceasta. Abia asteptam sa ne spuneti care dintre personaje v-a placut mai mult, ce credeti despre ele si choar puteti sa puneti intrebari legate de serial. Nu ne cereti sa-l povestim inca din prima zi, dar daca veti dori sa stiti amanunte cu siguranta ca le vom da. Iar ca sa nu va lasam chiar fara nicio informatie, va zicem ca este iat un film de dragoste! Cu final fericit.

Ingeri si nobili serial

Ingeri si nobili – un nou serial turcesc la Acasa TV – 36 de episoade