Este plin internetul de site-uri cu sfaturi legate de cat de multi bani poti sa castigi facand afaceri online, noi venim cu o alta propunere: foloseste FaceBook si pagina Iarmaroc pentru a incepe mica ta afacere online. Care este vantajul? In primul rand ai deja un mic public format din aproximativ 2.000 de romani. In felul acesta vei sonda piata cu diferite produse, fara sa investesti decat 10 euro! Dar pentru cei care au produse handmade, avem o oferta si mai buna!

Incepe o afacere online si castiga bani

Spuneam ca avem o oferta si mai buna pentru cei care au de gand sa inceapa o afacere cu produse hand made, ei bine Club SEO ca pune la dispozitie o pagina cu 12.000 de fani, unde va puteti promova afacerea. Pentru doar 10 euro veti putea posta timp de o luna pe pagina respectiva, in fiecare zi cate o oferta!

Evident ca specialistii nostri in Social Media Marketing va pot promova pe mai multe pagini de FaceBook care insumeaza aproximativ 1 milion de fani! Tot ce trebuie sa faci este sa vrei sa te apuci de treaba. Dar ca sa vezi ca suntem aici ca sa te ajutam, mai avem o propunere pentru tine, iti punem la dispozitie si un site, gata facut unde poti sa incerci sa te dezvolti, fara mari cheltuieli, pe niste precum IT, turism etc. Te costa doar 10 euro pe trimestru, adica 40 de euro pentru un an intreg!

Ce fel de afaceri pot sa fac? In primul rand prestari de servicii sau vanzari de produse handmade: de la lucruri si pana la dulceturi sau alte produse pe care lumea le-ar putea cumpara direct de la tine. Iar daca vrei propriul tau magazin online, te putem ajuta cu unul gazduit de WikiShop.Info – trebuie numai sa ne spui cand vrei sa incepi!

Afaceri online

Incepe o afacere online si castiga bani