Gina Pistol si Denis Radu se vor casatori in curand, cel putin asa sustine publicatia online kLumea.Info citata de mai multe ziare si televiziuni locale. Cei doi indragostiti au fost vazuti prin cluburi destul de des dar au negat ca intre ei ar fi o poveste de dragoste. Asta pana ieri cand cei doi au recunoscut ca sunt un cuplu de ceva timp si ca au de  gand sa oficializeze releatia si in fata ofiterului de stare civila. Casatoria dintre Gina Pistol si Denis Radu va fi cu siguranta evenimentul anului 2017!

Gina Pistol si Denis Radu se vor casatori in curand, poze inedite cu cei doi

Relatia dintre Gina Pistol si Denis Radu este inca ascunsa privirilor indiscrete, mai sunt ei ce-i drept vazuti de mana sau chiar in ipostaze mai tandre prin cluburi sau la Mall – acum sincer, cine merge la cumparaturi cu cineva care nu a ajuns la faza de cel putin iubit? – deci este evident ca ne apropiem de o decizie finala: casatoria! Daca va uitati cu atentie prin biografia Ginei Pistol o sa aflati ca este nascuta in decembrie 1981, deci deja a trecut de prima tinerete, e timpul sa se aseze la casa ei!

Chiar daca au existat zvonuri ca Gina Pistol este insarcinata, eu cred ca este prematur sa le dam crezare. Cum a ajuns blonda din Rosiorii de Vede pe prima pagina a tabloidelor, cum a fost relatia ei cu Alin Cocos sau cum se explica succesul din emisiunea Chefi la cutite nu o sa va spunem azi, credem noi ca este un subiect ce trebuie abordat separat! Acum ramane sa aflam daca este un simplu zvon sau o realiate aceasta casatorie.

Gina Pistol si Denis Radu

Gina Pistol si Denis Radu se vor casatori in curand, poze inedite cu cei doi