Scopul acestui site nu este acela de a lua clientii colegilor nostri de breasla, ci acela de a strange aici cat mai multi incepatori in domeniul SEO pentru a ne pune resursele la comun, sigur asa vom avea cu totii de castigat. Am dori sa avem cate un site ( subdomeniu ) in romana, engleza, franceza si alte limbi, pentru ca sa avem la dispozitie cateva directoare de articole de calitate. Nu stiu cum am gasit numele domeniului nostru, Club SEO dar mi se pare ca este sugestiv, usor de retinut si culmea, exact nisat pe ceea ce mi-am dorit.

Forum SEO Romania

Evident ca nu o sa rivalizam cu cei de la SeoPedia, in schimb cred ca in maxim sase luni vom reusi sa-i surclasam pe cei de la ArenaWeb, sau cel putin asa speram noi cei trei crai de la rasarit ( cei trei initiatori ai povestii online ClubSEO ). Asta ca sa incepem de luni cu o gluma, sau mai exact sa incepem cu dreptul si sa ne propunem un target. Daca ma gandesc ce am realizat cu proiectul kLumea, cred ca nu va fi imposibil sa reusim si de data aceasta.

Deci ca sa fie clar de la inceput: ti se pare ca scriem ok, lauda-ne, ti se pare ca o cam dam in balarii? Critica-ne si nu ne suparam, invatam impreuna si cel mai important – ne ajutam reciproc. Pana la urma SEO asta inseamna, nu-i asa? Resurse de calitate, iar noi asta incercam sa oferim. Deci hai sa ne intalnim aici sau pe FaceBook, pe pagina sau pe grup si sa vedem cum ne putem ajuta reciproc sa ne promovam si sa urcam in autoritate site-urile personale. Hai ca nu au intrat zilele in sac, mai discutam pe tema asta, nu-i asa?

servicii-seo-profesionale