Mediul online se schimba de la o zi la alta, ideile mai vechi sau mai noi au si ele ciclul lor de viata, asa ca azi ma intreb iar: merita sa-mi fac un forum sau nu are rost? Am ceva avantaje daca creez un forum pe plaforma MyBB? Ca sa incep cu inceputul, acum peste 10 ani am creat un forum pentru diaspora, ajunsesem la cateva zeci de mii de membri, l-am abandonat, era mult SPAM si mult de munca, castiguri zero!

Forum Gratuit cu MyBB – avantajele si dezavantajele administrarii unui forum

Am mai facut de curand un forum pe un domeniu pe care l-am vandut, nu pot sa zic ca a mers cine stie ce, fiind nisat pe IT&C, deci nu cred ca inca unul – sa zicem pe domeniul ClubSEO ar aduce cine stie ce avantaje. Momentan stau linistit pe SeoPedia si nu pot sa zic ca ma incurca cu ceva ca nu am propriul forum. Bun, sa zicem ca ma decid sa instalez un forum MyBB – merge rapid, e simplu si chiar mi-a placut ca design, sper ca si-au rezolvat problemele de securitate.

Ce fac cu el? Ma apuc si copiez structura de pe un alt forum de succes, imi fac 100 de conturi aiurea ca sa ma prefac am am useri, scriu sa zicem 1000 de postari, dar dupa asta ce fac? Astept sa vina un membru real, ma prefac iar ca discut cu el, si tot asa pana prinde contur? Mi se pare pierdere de timp, mai ales ca provoaca dependenta! 🙂

Forum MyBB