Desi Anglia pare departe, iata ca sunt firme de transport care aduc romanii acasa sau ii duc de acasa in UK, la munca sau la rude. Daca lucrrile merg la fel si in continuare vom lansa in curand o aplicatie pe www.Calator.Info special pentru firmele de transport de persoane, colete si masini pe platforma din UK. Ne bucuram ca atat de multe firme din Ronaia au resui sa se impuna pe o piata concurentiala cum este cea din Marea Britanie, iar faptul ca se poate veni cu masina de la Londra la Suceava mi-a dovedit varul meu, care s-a amitionat sa vina acasa cu un Mercedes C classe!

Firme de transport intre Romania si UK, rezervari online

O varianta perfecta pentru firmele de transport romanesti ce au legatura cu UK si Irlanda este colaborarea cu site-urile gazduite de portalul www.e4UK.Info, la un pret modic de 10 sau 20 de euro pe luna, includerea in aplicatia pentru telefoane mobile, etc. Nu uitati ca si noi va putem ajuta prin echipa noastra de Social Media Marketing sa va promovati pe pagina si grupul romanilor din UK.

Ce ar trebui sa faca firmele de transport? Sa apeleze la noi, sau la alti specialisti – evident ca nu vrem sa detinem noi monopolul si sa existe o evidenta clara pe zile si regiuni si orase din Romania si Gemania, pentru ca un potential calator sa poata gasi imediat un mijloc de transport rapid si comod, in siguranta. Nu ar fi mai usor? Adica sa zicem doua sau trei firme ce acopera atat zilele saptamanaii cat si zonele din tara – efectiv nici nu ar mai fi concurente, prezente intr-o singura postare pe FaceBook?

Firme de transport intre Romania si UK

Firme de transport intre Romania si UK, rezervari online