Sigur ai decis sa vezi saptamana asta cateva filme online cu Nicolas Cage, asa ca am decis sa-ti facem o lista cu ultimile filme in care Cage a jucat rolul principal. Numai in anul 2017 vor vedea lumina rampei sase filme noi, iar in anul 2016 au iesit cinci filme noi cu Nicolas Cage. Daca ma intrebati pe mine ce va recomand, zic sa vedeti macar “The trust” in regia lui Alex Brewer. Dar de vazut va raman atat de multe filme incat sincer nu stiu pe care sa-l mai recomand.

Filme online cu Nicolas Cage

Anul 2015 a fost ceva mai sarac in filme cu Nicolas Cage in rolul principal, doar doua: Pay the gost si The runner, pe cere le recomand cu caldura, mai ales ca le puteti gasi online cu subtitrare in limba romana pe www.4Cinema.Info – portalul ce ofera cele mai bune filme online. Nu stiu daca am vazut doua filme in care sa se repete modul sau de a juca, am vazut filme S.F., istorice sau de actiune, am vazut chiar si un film istoric – nu mai zic despre celebrul World Trade Center din 2006.

Cele mai multe filme online cu Nicolas Cage au fost difuzate in 2017 incepand cu luna ianuarie, am dat si Con Air in reluare, pentru ca a fost un film cu multi actori indragiti si cred ca din cand in cand merita revazut. Am sa va povestesc putin din noul film Army of One, in care joaca rolul unui cetatean american pornit in cautarea lui Osama Bin Laden. Gary Faulkner pleca in cautarea celui mai mare dusman al Americii, dar deja stiti ca nu el este cel care a reusit sa-l gaseasca si sa-l aduca in fata justitiei pentru a fi tras la raspundere pentru faptele sale.

Filme online cu Nicolas Cage

Filme online cu Nicolas Cage