Azi am asistat la o discutie pe unul dintre grupurile romanilor din Germania, nu zic care ca nu conteaza, importanta mi se pare abordarea! Unul dintre membri s-a gandit sa-si inceapa o pagina pe FaceBook, ca sa ajute comunitatea, asa s-a gandit el, nu stiu cum i-a venit ideea, sa posteze niste poze luate aiurea de pe net! Culmea ca erau de pe un site freee, Blogger! Deci sa ne intelegm bine, nu acceptam sa se ia munca omului si sa zica ca e a lui, dar nici sa sari in sus dupa niste poze de doi bani!

Fatarnicia romanului sau cum sa ne pitim dupa deget

Deci sa vedem cum stau trebuirile, omul asta care acum se dadea de ceasul mortii ca cineva i-a furat cele doua sau trei poze si le-a pus pe facebook, este tot acela care se straduia sa se promoveze in grup, desi i s-a explicat ca nu se poate! Iar ca sa-i enerveze pe administratori, posta in continuu, chiar daca orb sa fii si tot descoperi ca ai zeci de postari neaprobate!

Daca omul ar fi promovat si el grupul in care se straduia sa posteze, ai fi zis ca se numeste ajutor reciproc, dar n-ai sa vezi asa ceva la multi “postatci” car enu vor decat sa-si promoveze cat mai gratuit afacerile ( caci sa nu uitam, trafic mare = bani din AdSense mai multi, adica nu e chiar gratis munca aia!). Cred eu ca citatul din Nicolae Iorga spune mai multe decat am vrut sa spun eu in acest articol!

Citate celebre

Fatarnicia romanului sau cum sa ne pitim dupa deget