Fara a cobori foarte mult in istorie, desi nu ar fi fost foarte greu sa incepem cu regele Carol I, vom face o lista a membrilor familiei regale, succesori ai regelui Mihai si a reginei Ana. In linie directa vin copii lor, Regina Margareta casatorita cu principele Radu. Acestia nu au inca copii si probabil asa va ramane si in continuare. Principesa Elena si principele Alexander Phillips Nixon ( aceasta a mai fost casatorita cu principele Robin Medforth-Mills, decedat in anul 2002. Au doi copii, pe Nicolae si Elisabeta-Karina.

Familia regala a Romaniei – lista urmasilor lui Mihai de Romania

Am ajuns la a treia fata a regelui Mihai de Romania, Irina Walker casatorita cu John Wesley Walker ( ma mai fost casatorita cu John Kreuger ) care are la randul ei doi copii, pe Mihai si Angelica. A patra fata este principesa Sofia casatorita pana in anul 2002 cu principele Alain Biarneix. Are un singur urmas, pe principesa Elisabeta-Maria, nsacuta in anul 1999. Ultima fata a familiei regale este nascuta in 1964 si se numeste Maria si a fost casatorita pana in 2003 cu principele Cazimir Mystkowski. Nu au copii.

Paul-Philippe de Hohenzollern este cel care a fost astazi pus sub acuzare, si este nepotul fostului rege Carol al II-lea al Romaniei, cel casatorit cu Zizi Lambrino. Evident ca nu este recunoscut ca facand parte din Casa Regala a Romaniei. Este fiul lui Mircea Grigore Carol de Hohenzollern, decedat in 2006. Deci cu speranta ca v-am lamurit cu reprezentantii Casei Regale a Romaniei, poate vom reveni cu un nou articol ce va prezenta familia regala de pana la Regele Mihai.

Castelul Peles

Familia regala a Romaniei – lista urmasilor lui Mihai de Romania