De obicei nu ma prea grabesc sa instalez versiuni mai noi la softurile utilitare pe care le folosesc, dar iata ca ieri Adobe Reader m-a instiintat ca este disponibila o noua versiune actualizata ce ofera facilitati noi. Printre altele anuntau o noua interfata, nu era cine stie ce incantat, ma obisnuisem cu cea veche. VA asigur ca merita sa va instalati noua versiune de Adobe Reader, chiar ofera ceva in plus!

Facilitati noi la Adobe Reader – completare si salvare de text propriu

Iata si prima postare mai mult decat utila de azi, referitor la lansarea de catre Adobe a unei noi versiuni de reader, care permite completarea cu text a unui fisier pdf, apoi salvarea lui. Teoretic acum ai o poza salvata intr-un fisier PDF si poti adauga text, apoi salvezi si gata, ai alt fiser fara a mai fi nevoie de alte inginerii sau programe. Ca prima utilizare care imi vine in minte este semnarea contractelor. Efectiv ai fisierul cu semnatura, pui textul si salvezi. Evident e doar un exemplu, voi puteti gasi sute de alte utilizari.

Cu aceasta ocazie deschidem si rubrica Software, pe care speram sa o completam rapid si cu alte informatii utile. Cred ca in scurt timp ClubSeo va deveni mai popular, pentru ca pe langa informatii generale, pe langa partea de servicii SEO, vom avea si cititori interesati de noutatile software deja testate de noi. Daca aveti propuneri pentru aceasta rubrica, nu ezitati sa ne spuneti!

Adobe Reader

Facilitati noi la Adobe Reader – completare si salvare de text propriu