Cred ca trebuia sa dau stirea asta de acum trei sau partu zile, doar ca pierdusem poza pe undeva si oricum nu cred ca este ata de extraordinara ca sa merite graba. Oricum trebuia postata, altfel la ce sa ne mai laudam ca va informam, cand de fapt stam si dormim? Cica acum poti a dai mai mult decat like pe FaceBook, nu inteleg de ce inca se fereste Marck Zuckerberg sa puna si butonul “dislike” ca sa fie clar ca nu-ti place un anumit lucru, postare sau poza, clip sau mai stiu eu ce pui tu pe pagina respectiva.

FaceBook face inovatii, sunt oare pe placul tau?

Nu stiu care va fi viitorul site-ului de socializare, pana una – alta te ajuta sa te promovezi, dar iti baga pe gat si o gramada de lucruri care nu te intereseaza. Va avea in curand si o varianta gen Google Adsense pentru a oferi bani membrilor sai care posteaza lucruri interesante? Cum va functiona? Greu de zis, momentan singurii bani care circula pe FaceBook sunt ai lui Marck Zuckerberg.

Cat de folositoare sunt reclamele pe FaceBook? Daca este sa mai iau dupa ceea ce am constatat eu, as zice ca sunt folositoare, dar ca sa ai o masa critica de care sa te folosesti ar trebui sa ai peste 10.000 de fani, membri in grup, etc. Recomand pagini si grupuri pe FaceBook pentru afaceri mici, gen vanzari de produse handmade, servicii locale – in orasul tau, etc. Pentru chestii de anvergura este obligatoriu sa ai un site, iar daca ai un site cu siguranta ai nevoie si de servicii SEO.

Iti place noua inventie ce va completa variantele de like din prezent? Nu stim cand va fi lansat sau chiar daca va fi lansat si pentru romani, bulgari sau egipteni, dar astfel de inovatii fac deliciul tinerilor si adolescentilor cu siguranta!

noile inventii de la facebook