Desi paginile de FaceBook au o evolutie lenta, exista si variante care pot duce la o explozie de fani, viziualizari si implicit o crestere a veniturilor unui site atasat paginii. Daca luam exemplul unei pagini din portofoliul nostru, o crestere de aproape 100% intr-o saptamana spune multe, nu-i asa? Nu ne laudam, ci vrem sa demonstram ca se poate, rabdare si perseverenta sa ai, muncesti si rezultatelor vor veni cu siguranta.

Explozie de fani, vizite pe FaceBook, dublare numar de fani intr-o saptamana

Daca serviciile de social media marketing sunt facute cum trebuie, poti sa cresti numarul de fani al unei pagini foarte rapid, in cazul nostru de la 4500 la 7500 in doar o saptamana. Ce contribuie la asta? In primul rand site-l atasat, apoi paginile si grupurile de sutinere, apoi una din postari devine virala, strange peste un sfert de milion de vizualizari intr-o singura saptamana si gata! Desi avem pagini cu zeci de mii de fani, iata ca la interactiuni, distribuiri si vizite, una de doar cateva mii de fani a batut recordul.

Iata de ce va recomand sa luati in serios promovarea pe FaceBook, iar daca acordati un buget crect veti reusi sa aveti si rezultate pe masura. Cu cat faceti mai multe economii la bugetul de publicitate cu atat afacerile vor merge mai greu, iar veniturile vor scade sau in cel mai fericit caz vor fi constante. Merita sa investesti in Social media Marketing? Eu zic ca da, voi faceti cum credeti de cuviinta,  sau incercati sa va descurcati singuri, desi evident ca rezultatele vor dovedi daca ati afacut bine sau nu.

Grupuri FaceBook

Explozie de fani si vizite pe o pagina FaceBook, dublarea numarului de fani intr-o saptamana